Σπετζοφάϊ

Υλικά για 5 άτομα
1 κιλο μοσχαρίσια λουκάνικα ΣΤΡΑΚΑ
1400 γρ. ντομάτα
800 γρ. πιπεριές πράσινες
αλατι, πιπερι

Κόβουμε το λουκάνικο σε χονδρές ροδέλες και τις πιπεριές στη μέση, αφαιρώντας τα σπόρια και το κοτσάνι. Σε λίγο λάδι τηγανίζουμε πρώτα ελαφριά το λουκάνικο  και μετά βγάζοντας το, τις πιπεριές. σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά την τριμμένη ντομάτα και λίγο πριν δέσει η σάλτσα (αν ξυνίζει πρσθέστε μισό κουταλάκι ζάχαρη), προσθέτουμε μισή κούπα λάδι, το λουκάνικο και προς το τέλος τις πιπεριές. Έτοιμο!
Αφού ετοιμάσαμε το σπετζοφάϊ μπορούμε να το σερβίρουμε και με μακαρόνια.
* ΝΙΚ.ΣΤΡΑΚΑΣ  Αγ.Δημητρίου 12Α - τηλ.2421053857 - Βολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου