Γεμιστό αβοκάντο με κρέμα “τσένταρ”

Υλικά:
1 ώριμο αβοκάντο 
3-4 φύλλα πράσινη σαλάτα 
2 ελιές για γαρνιτούρα

Υλικά γέμισης
1 φλιτζανάκι του καφέ Βραζιλιάνικα φιστίκια
1 φλιτζανάκι του καφέ ηλιόσπορους
Οι ξηροί καρποί να είναι σε νερό τρεις ώρες πριν τους χρησιμοποιήσετε
½ κόκκινη πιπεριά η μεγάλη, όχι η Φλωρίνης
½ μέτριο λεμόνι καθαρισμένο ολόκληρο
1 σκελίδι σκόρδο, αλάτι
λίγο σέληνο και φύτρα καρπούς η οσπρίων
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βιολογικό ‘’ταμάρι’’ θα το βρείτε σε καταστήματα υγιεινών τροφών

Παρασκευή διαβάστε και κοιτάξτε βίντεο στο omofagia.gr 

* Μυστικό: Για να μη μαυρίζει το αβοκάντο μέσα στο πιάτο που θα το βάλουμε να βάλουμε επίσης και το κουκούτσι  του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου